Valley of Fire

Fotturer mellom røde sandsteiner
Valley of Fire er den eldste nasjonalparken i Nevada, etablert i 1935. Området består av røde sandsteiner og ørken. Parken egner seg for lengre og kortere fotturer. Det finnes mange ulike “stier” å velge mellom. Da vi var der, gikk vi mest utenfor stiene, og det var fantastisk bra. Glem ikke å ta med mye vann.

Ta bilen
Det tar cirka en time å kjøre fra Las Vegas til Valley of Fire. Dersom man ikke vil ta beina fatt, går det an å kjøre rundt i parken og se på landskapet fra bilen. Det er mange muligheter for små avstikkere selv om man kjører bil.

Dyreliv
I Valley of Fire finner man et interessant dyreliv, som dessverre kan være litt vanskelig å oppdage. Et sjeldent dyr er ørkenskilpadden, som er beskyttet av Nevada law. Prærieulv, ørkenrev, orm, med flere, finnes også, men de vanligste dyrene man ser er ekorn og ulike øgler.

Liten avgift
Når man kjører i parken, må man betale en mindre avgift på $10 per bil. Ta med eksakt beløp. Dersom man vil tilbringe mer tid i parken, finnes det campingplasser som kan benyttes for en avgift.

 

helicopter tour las vegas to Grand Canyon

Valley of Fire Luxury Tour Trekker Excursion

Varighet:: 6 uur (circa)
Sted: Las Vegas. Mer info, bestilling og priser.

 

Valley of Fire English   Valley of Fire SE   Valley of Fire DK   Valley of Fire NO