Restauranter

Godt utvalg
Det finnes naturligvis mange restauranter i Las Vegas, fra billige som Subway til veldig dyre som restauranter med Michelinstjerner. Det er umulig å gå gjennom alle, så her kommer et lite utvalg av restauranter som i følge oss fortjener omtale.

Osaka
Osaka ligger på Sahara Avenue, i nærheten av huset vårt. Det er en sushirestaurant med japansk innredning. Sushien er utrolig god, bedre enn noen annen vi har smakt. Det er mye å velge i, reis hit om du vil spise god sushi.

Osaka (lasvegas-sushi.com)

Top of the World
Høyt oppe i Stratospheres tårn finner man Top of the World, med en roterende spisesal. Utsikten over Las Vegas er naturligvis helt fantastisk, og på et måltid får man med seg en hel runde rundt. Servicen er veldig bra, men smaker det så koster det. Regn med minst $50 + tips for en hovedrett. Mye god mat. Bordreservasjon anbefales.

T&T
T&T er en restaurant på Luxor med meksikansk mat. Godt og prisverdig! Ligger i andre etasje inne i pyramiden, ved box office.

DJT
DJT er en fin restaurant på Trump. Da vi bodde der hadde de et veldig bra tilbud på en trerettersmeny for bare $30, noe som er veldig mye for pengene. Ring dit og spør om det finnes noe lignende når dere er der.

DJT (trumplasvegashotel.com)

Mon Ami Gabi
Denne franske restauranten finner man på Paris Las Vegas. Mon Ami Gabi serverer god og enkel fransk mat relativt billig. Det er servering både innendørs og utendørs, og de har forskjellige reservasjonslister. Utendørsserveringen har en fantastisk utsikt over Bellagiofontenen, selv om trafikken på Las Vegas Strip er relativt nære. Bordreservasjon er helt nødvendig her, ellers må du regne med minst 45 minutters venting.

Joël Robuchon
Den eneste restauranten med tre stjerner i Michelinguiden i Las Vegas. Finnes på MGM Grand. Dressjakke er en selvfølge, men det går an å låne en. Smaksmeny er tilgjengelig på restauranten ved siden av, som har én Michelinstjerne.

Roomservice ved pokerbordene
Et siste tips er at det som oftest går an å bestille roomservice ved pokerbordene. På femstjernershotellene er maten veldig god, og om man spiller en del får man maten gratis (eksklusive tips) gjennom comp points.

 


 

Restaurants Las Vegas English   Restauranger Las Vegas SE   restauranter Las Vegas DK   Restaurants Las Vegas NL