Helikopter over Las Vegas-stripen

Fly etter solnedgang
Nyt en 12-15-minutters helikopterferd over Las Vegas Strip og downtown. Las Vegas lyser virkelig opp når mørket har senket seg, og derfor anbefaler vi en kveldsflyvning når alle casinoene er opplyst. Dette er en opplevelse man ikke bør gå glipp av når man først er i Las Vegas. Det går an å finne billetter til under $100 per person. Dersom man aldri har fløyet helikopter tidligere, er dette en utmerket måte å prøve det på.

Book en kveldstur i helikopter over Las Vegas Strip her.

Inngår i noen Grand Canyon-turer
Det finnes noen helikopterturer til Grand Canyon hvor man flyr tilbake i mørket, og før man lander flyr man over Las Vegas Strip.
 

helicopter tour las vegas to Grand Canyon

Kveldstur med helikopter over Las Vegas Strip

Vurderingar:
Varighet: 90 minutter (ca.)
Info: Det finnes bare én måte å se Las Vegas om natten, og det er med helikopter. Det er en av de beste tingene du kan gjøre i Las Vegas hele året rundt! Vi lover at du vil føle deg som en kjendis når du sitter i dette seksseters luksushelikopteret og nyter den spektakulære utsikten over Las Vegas Strip. Mer info, bestilling og priser.

Video: Kveldstur med helikopter over Las Vegas Strip

 

Las Vegas Strip Helicopter English   Las Vegas Strip Helikopter Tour SE   Las Vegas Strip Helikopter DK   helikoptervlucht Las Vegas NL