Buffeter

En attraksjon
Las Vegas er kjent for sine store buffeter, så gå ikke glipp av disse på reisen din. Her vil vi presentere hva man skal tenke på når man spiser på en buffet og hvilke buffeter vi anbefaler.

Priser og åpningstider
På de fleste hotell er det buffet til frokost, lunsj og middag på kvelden. Omtrentlige priser og åpningstider for buffetene på de store hotellene finnes i listen nedenfor.

 • Frokost. Åpningstider: 07-11.
  Pris: cirka $15.
 • Lunsj. Åpningstider: 11-16.
  Pris: cirka $20.
 • Middag. Åpningstider 16-22.
  Pris: $25-30.

På et litt billigere hotell, for eksempel på Stratosphere, kan man få buffet på kvelden til under $20, og enda billigere til frokost og lunsj.

Cosmopolitans buffet
En av de beste buffetene i følge oss, er Cosmopolitans buffet. Søndag til torsdag kveld koster den drøye $30. Innredningen er fin og maten er veldig god. På fredagskvelder og lørdagskvelder koster det noen dollar ekstra, og da inkluderer det ubegrenset med vin. Kom tidlig da køen kan bli lang.

Todai
Todai Seafood & Sushi Buffet som ligger på Planet Hollywood er en annen favoritt. Spis sushi til du ikke orker mer, og kos deg med noen fantastisk gode créme brûlée til dessert. Buffeten koster opp mot $35.

Bra buffeter
Andre svært gode buffeter finner man på Aria, Bellagio, Wynn, Planet Hollywood, Paris-Paris og Rio.

Andre ting å tenke på

 • Tips. Ikke glem å gi tips. 15-20% er normalt. Er man et selskap på seks personer eller flere, legges det oftest automatisk til 18% i tips på regningen. Da behøver man ikke gi tips utenom.
 • Køer. Noen ganger blir køene til buffetene veldig lange. Mange spiser sent i Las Vegas. Prøv derfor å komme litt tidligere, så slipper man å stå så lenge i kø. Buffetkøene er lengst i helgene.
 • 24-timersbuffet. Noen hotell tilbyr å spise så mye man orker i løpet av 24 timer. For eksempel kan man spise på Harrah’s sine sju ulike hotell under et døgn for cirka $50. Disse buffetene har ofte litt lengre køer. Dette 24-timerstilbudet gjelder på: Le Village buffet på Paris, Planet Hollywoods Spice Market buffet, Flamingos Paradise Garden buffet, buffeten på Harrah’s, Lago buffet på Caesar’s Palace og The Emperors buffet på Imperial Palace.
 • Billigere buffet. Hvis du skaffer deg et spillekort på det casinoet du spiller på, får du poeng mens du spiller. Disse poengene går det an å gjøre om til rabatter. Spør conciergen på ditt hotell om de har buffetkuponger.

 


 

Buffets Las Vegas English   Las Vegas Buffe SE   Las Vegas buffeter DK   Las Vegas buffets NL