Kjøpesentre

Fashion Show Mall
Fashion Show Mall er det største kjøpesenteret i Las Vegas, og også et av de største i USA. Her finner man over 250 butikker på 175 000 kvm. Senteret ligger tvers over gaten for Wynn. Blant butikkene finner man blant annet Abercrombie and Fitch, Apple, Victoria’s Secret, Forever 21, klokkebutikker og mye mer. Hver fredag og hver helgedag har senteret en motevisning som er gratis for de besøkende. I toppetasjen finner man en foodcourt med mange ulike hurtigmatkjeder.

TheFashionShow.com

The Forum shops at Caesar’s
The Forum Shops er et luksuriøst innredet kjøpesenter med cirka 160 butikker og 13 restauranter på 60 000 kvm. Senteret spesialiserer seg på luksusprodukter, og her tilbys de mest eksklusive merkene og noen av de mest kjente designerne. Noen eksempler er Bvlgari, Burberry, Christian Dior, Fendi, Gucci og Louis Vuitton. Prisene er selvsagt deretter, men det kan være hyggelig å gå rundt og titte selv om man ikke skal kjøpe noe. Forum Shops har vært et av USAs mest fremgangsrike kjøpesentre, og er et av de mest inntektsbringende sentrene i USA. Senteret ligger sentralt på stripen, i tilknytning til Caesar’s Palace.

Forum Shops [Caesarspalace.com]

Miracle Mile
Miracle Mile er en del av Planet Hollywood, og ligger i tilknytning til casinoet deres. Navnet kommer fra den over en mile (1610 m) lange runden rundt. Her finner man 140 butikker og 15 restauranter å velge mellom. En av restaurantene, Todai Sushi & Seafood Buffet, tilbyr en fin seafoodbuffet som vi anbefaler på det sterkeste. Av butikker finner man H&M, Guess og Urban Outfitters. Miracle Mile ligger sentralt like sør for de søndre delene av Las Vegas-stripen. Senteret har en fin hjemmeside med mye informasjon.

MiracleMileShopsLV.com

Øvrige kjøpesentre
Utover de tre nevnte sentrene finner man flere andre bra steder å shoppe. Her følger lenker til de større hotellenes kjøpesenter.


 

Las Vegas English   Las Vegas Gallerior SE   shoppingcentre Las Vegas DK   winkelcentra Las Vegas NL