Shopping

Kjøpesentre
Outlets

Store kjøpesentre
Las Vegas er ikke spesielt kjent for shopping. Den skal imidlertid ikke undervurderes, her finnes nemlig shopping i verdensklasse! Kjøpesentrene er blant de største i verden, og det finnes to store outlets det utvalget er stort og prisene lave. Vi har valgt å skrive om tre utvalgte kjøpesentre, samtlige ligger på Las Vegas Strip.

  • Fashion Show Mall, det største senteret med forskjellige prisklasser.
  • The Forum Shops, et senter med luksusartikler.
  • Miracle Miles, et stort senter med priser midt på treet.

Store outlets
Det finnes to store outlets, Las Vegas Premium Outlet og Las Vegas Outlet Center. Disse ligger dessverre ikke i gangavstand fra Las Vegas Strip, da det er et par kilometer dit. Nord for stripen ligger Las Vegas Premium Outlet, hit drar vi hver gang for å fylle opp garderoben. Dersom man har leiebil passer det bra å kjøre dit, ellers er det best å ta taxi. Las Vegas Outlet Center ligger sør for Las Vegas Strip. Les mer under outlets.

Souvenirer
Det finnes mange souvenirbutikker, og de fleste finner du i de forskjellige kjøpesentrene. Las Vegas har verdens største souvenirbutikk, World’s Largest Gift Shop, som ligger på nordre del av Las Vegas Strip, i nærheten av Stratosphere Tower. Om du vil ha med deg en souvenir hjem, finner du den garantert her. Dessverre er navnet på butikken morsommere enn innholdet i den.

 

Las Vegas Strip Shopping English   Las Vegas Shopping SE   Las Vegas Shopping DK   Winkelen in Las Vegas NL