Hotell i Las Vegas

Las Vegas-hoteller
Å bo i Las Vegas er ofte billig siden nesten alle hoteller har casino på bakkenivå, og her er det mange gjester som spiller bort penger på det hotellet de bor på. Dessuten har Las Vegas blitt rammet ganske kraftig av finanskrisen, noe som presser prisene ytterligere ned.

Hotell på Las Vegas Strip – anbefalinger
Det er vanligst å bo på hotell når man besøker Las Vegas. Til venstre finner dere de hotellene vi mener det er mest verdt å se på. Av disse er våre favoritter Aria Resort og Signature at MGM. Aria er et nytt og sentralt beliggende 5-stjerners hotell med høy standard. Signature er et lukseriøst leilighetshotell hvor man har tilgang til kjøkken og et fantastisk bassengområde. Signature er et ekstra bra alternativ for de som vil bli boende litt lenger. Dersom man er en gjeng som skal bli boende over en uke, burde dere overveie å leie vårt hus i Las Vegas.


Billige hoteller
Det er vanskelig å anbefale et billig hotell siden prisene ofte går mye opp i helgene, og da er det ikke så billig lenger. Prøv å søke nedenfor og se om det dukker opp en bra pris på et sentralt hotell. Ikke velg hotell kun etter hvor billig det er, da ligger det antageligvis langt utenfor hendelsenes sentrum. Det beste er om hotellet ligger langs Las Vegas Strip, mellom Mandalay Bay i sør og Wynn. Ofte er Excaliburs priser forlokkende. Ved valg av billig hotell anbefaler vi at dere bruker 20-dollarstrikset.

Resort fees er skjulte avgifter
I de senere år har de fleste store hotellene begynt å ta en såkalt resort fee. Prisen varierer mellom $7 og $20 per rom og natt, se fakta på hvert hotell. I denne obligatoriske avgiften inngår vanligvis Internett, lokalsamtaler, tilgang til trimrom og mer. Hoteller som ikke tar en resort fee blir færre og færre. Blant de finere hotellene som ikke gjør dette, har vi funnet Caesar’s Palace, Paris Las Vegas og Rio. Disse hotellene tar imidlertid en avgift for Internett.

Leie hus
Dersom man er en større gjeng som skal reise, og man planlegger å bli en stund, anbefaler vi at dere leier et hus. Den største fordelen med det er at man får betydlig mer tid til å omgås privat. Leier dere et hus anbefales det å leie bil i stedet for å ta taxi inn til stripen.

Leilighetshotell
For lengre opphold på stripen kan man overveie å ta inn på et leilighetshotell, som MGM Signature. Dette fungerer naturligvis også ved kortere opphold.

Las Vegas Strip Hotel

 

Las Vegas English   Las Vegas hotell Svenska   Las Vegas hoteller dansk   Las Vegas Hotel Nederlandse