Bryllup i Las Vegas

Mange alternativer
Las Vegas er kjent for bryllupene sine, og har blitt kjent som bryllupshovedstaden. Det er enkelt, billig og det går raskt å ordne en ekteskapslisens. Med en utfylt blankett, 60 dollar og legitimasjon, kan en lisens bli utstedt på noen minutter fram til midnatt. Med et snitt på over 100 000 bryllup årlig, finner man her mange alternativer å velge mellom. Det går an å gifte seg på Las Vegas-stripen, i naturen eller i en lokal kirke.

Forskjellige temaer
Det er på Las Vegas-stripen de fleste bryllupene finner sted, da de aller fleste hotell har fine bryllupskapell. På stripen ligger de fleste av Las Vegas sine kjente kapeller. Kapellene tilbyr ofte ulike temaer og det finnes blant annet Hawaii-tema, eventyrtema, Star Trek-tema, Elvis- eller pirattema. Hotellene tilbyr mange fine restauranter og lokaler til bryllupsfesten.

Flest bryllup i helgene
I helgene er normalt antallet bryllup høyere, og da har man stor sjanse for å få se et brudepar her og der. Det er også veldig vanlig med forskjellige utdrikningslag.

Ikke gjør som Britney Spears
Et lite tips er å være forsiktig når du er i Las Vegas, slik at man ikke gjør noe forhastet, som for eksempel Britney Spears gjorde i 2004. Hun giftet seg med sin barndomsvenn klokken fem på natten i en alder av 22 år. Bryllupet var ikke planlagt, men skjedde helt spontant, og ekteskapet varte i hele 55 timer. Langt i fra det første spontane bryllupet i Las Vegas, men trolig det mest kjente.

Se på ulike bryllupspakker her.

Vigselinformasjon

 • Regler for å gifte seg i utlandet
 • For å søke om ekteskapslisens drar man til 201 East Clark Avenue i Las Vegas (maps.google.com). Man kan fylle ut blankettene online, men begge må være tilstede med legitimasjon når sertifikatet utstedes.
 • Aldersgrensen er 18 år. 16- og 17-åringer trenger tillatelse fra foreldrene.
 • Amerikanere trenger en bekreftelse på sitt Social Security Number.
 • Det kreves ikke blodprøve og det er ingen ventetid etter at sertifikatet er utstedt.
 • Avgift: 60 dollar

For fullstendig informasjon, gå til Clark Countys bryllupslisenshjemmeside (clarkcountynv.gov).

Kapell
Det finnes et veldig stort utvalg av kapeller i Las Vegas. Vi har valgt ut tre av de mest populære kapellene, og her finner man mer informasjon om dem. For å lese om om de ulike hotellenes kapell er det best å gå inn på det respektive hotells hjemmeside og se hva de tilbyr.

The Little White Wedding Chapel
Et av Las Vegas’ mest kjente bryllupskapeller. Det har eksistert siden 1951 og ble kjent for sin Drive Thru-tunnel ved åpningen. Over 800 000 par har giftet seg her, og listen over kjendiser er lang, blant annet Britney Spears, Bruce Willis og Michael Jordan. Kapellet har også vært med i Friends, episoden som heter “The One in Vegas”.

alittlewhitechapel.com

Little Chapel of the Flowers
Kjent som et av Las Vegas’ vakreste og mest elegante bryllupskapell. Det ble i 2010 utnevnt av høyt ansette Las Vegas Journal Poll til “Det beste bryllupskapellet i Las Vegas”. Her finner man fem ulike kapeller å velge mellom, hvorav tre er innendørs. Det største har plass til opptil 70 gjester.

littlechapel.com

Graceland Wedding Chapel
Kapellet ligger på Las Vegas-stripen og har eksistert i over 50 år. Mange kjente musikere har giftet seg her, blant annet Jon Bon Jovi og Billy Ray Cyrus. Kapellet tilbyr flere ulike tradisjonelle bryllupspakker som koster mellom 200 og 500 dollar. Dette inkluderer blomster, fotografering, film, med mer. Graceland var det første kapellet til å tilby Elvisbryllup, og denne populære formen for bryllup finnes fortsatt i dag. For de som ikke lykkes med å få med seg alt av venner og familie til Las Vegas, tilbyr dette kapellet seg å sende bryllupet online.

gracelandchapel.com

Åtte grunner til å gifte seg i Las Vegas

   • Las Vegas-reisen kommer til å bli en unik reise og dere kommer til å nyte av en fantastisk by!
   • Her finnes mange vigselsalternativer. Forskjellige temaer, steder, luksus, med mer. Velg et av alle bryllupskapellene, eller hvorfor ikke nede i Grand Canyon?
   • Kombinert bryllup og bryllupsreise
   • Nyt å bo på et fint og luksuriøst hotell til bra priser!
   • Stort utvalg av restauranter med fin mat, og det finnes mange bryllupsmiddager å velge mellom. Vi har til og med sett
    bryllupsmiddager på Stratospheres billige buffet, men dette er ikke noe vi anbefaler.
   • Deres nærmeste venner blir med dere på en av deres morsomste reiser. Eller gift dere i ro og stillhet alene.
   • Dere er nå nære paradisøyene i Stillehavet, et perfekt sted for bryllupsreise. Pass på å reise verden rundt.
   • I Las Vegas finner man et bredt tilbud av underholdning og forestillinger.

 

Klassieke bruiloften in Las Vegas

Luxe bruiloften rond Las Vegas

Wedding Las Vegas English   Bröllop Las Vegas SE   Bryllup Las Vegas DK   Trouwen Las Vegas NL