Lake Mead

Fantastisk utflukt
En av de aller beste utfluktene man kan gjøre på sine reise til Las Vegas, er å dra til Lake Mead og leie en powerboat eller jetski. Fra Las Vegas er det cirka en times biltur østover, så det er nødvendig å leie en bil. Har man tid anbefales det at man leier jetski en time, og deretter en powerboat noen timer. Sørg også for å leie wakeboard og/eller vannski til båten, utrolig gøy!

Powerboat og jetski
I en powerboat er det plass til seks personer, og man får maks være to personer på en jetski. Det kreves ikke båtsertifikat for verken powerboat eller jetski. Så lenge det ikke blåser for mye, kan man i utgangspunktet reise hvor langt man vil, og det er veldig langt! Vi har fortsatt ikke funnet noe annet sted i verden med så generøse vilkår.

For familien
Er dere ikke interessert i høy fart og vannsport, eller er en småbarnsfamilie med barn som kanskje ikke er klare for vannski, finnes det en “Family Fun Boat” som passer bra. Ta med piknikkurv, slapp av og betrakt Hoover Dam. For sommerhalvåret Dette er en aktivitet som anbefales kun på sommerhalvåret! Undertegnede har prøvd jetski i november, og holdt på å fryse ihjel. På sommeren, når det er 40 grader i luften og nesten 30 grader i vannet, er det perfekt. Ikke glem høy solfaktor!

Hoover Dam
Fra Lake Mead Marina går det an å ta båten/jetskiene rundt et hjørne og se Hoover Dam på nært hold.

Tips for wakeboard
Når man booker en båt, spør etter en båt som har et “tower”, der man kan binde tauet til wakeboardet. Det er veldig vanskelig å benytte wakeboard uten det.

Glem ikke å ta med passet, det kreves for internasjonale gjester.

Priser

  • Jetski: $95/h eller $400 for en hel dag. Bensin kommer i tillegg.
  • Powerboat: $70-$80/h eller $490-$560 for en hel dag. Bensin kommer i tillegg.
  • Wakeboard/vannski: $10/h eller $60 for hele dagen.
  • Det kreves et depositum på $400. De tar kredittkort.
  • Deres telefonnummer er +1-702-293-1191.
  • Direktelenke til utleie. (boatinglakemead.com)

På deres hjemmeside finnes også mye informasjon om Lake Mead.

 


 

Lake Mead Las Vegas English   Lake Mead Las Vegas SE   Lake Mead Las Vegas DK   Lake Mead Las Vegas NO