Opplevelser og utflukter

Det går som sagt å gjøre mye annet enn å spille om penger i Las Vegas. Her vil vi fortelle om noen opplevelser og utflukter som det kan være verdt å inkludere i din reise.

Lake Mead
Vår favorittutflukt er å dra til Lake Mead med en leiebil, leie en motorbåt og stå på vannski og wakeboard. På vår reise i Las Vegas sommeren 2010 dro vi på denne utflukten to ganger. Det varme klimaet og det stille vannet gjør Lake Mead perfekt for vannaktiviteter.

Naturopplevelser
Las Vegas har fantastiske naturopplevelser. Vi anbefaler Grand Canyon som naturlig nok er den mest kjente naturopplevelsen rundt Las Vegas. Dra dit med helikopter eller buss. Dersom dere vil dra med bil til Grand Canyon, men allikevel ikke vil gå glipp av muligheten til en helikoptertur, anbefaler vi å ta en tur med helikopter over byen ved skumring eller i mørket. Valley of Fire er også bra, spesielt om man er interessert i fotturer.

Prøveskyt med våpen eller spill baseball
En annen morsom utflukt er Las Vegas Gun Store, der man kan prøveskyte med forskjellige våpen. Vil man spille baseball i stedet kan man forsøke en batting cage, som også er betydelig billigere.

Las Vegas Strip Tours English   Las Vegas Äventyr SE   Las Vegas eventyr DK   Las Vegas Tours NL