Las Vegas Strip

Las Vegas Boulevard
Las Vegas Strip, oftest forkortet til The Strip, er en 6,8 kilometer lang gate med navnet Las Vegas Boulevard South. Gaten er kjent for sine mange hotell og casino. Av verdens 30 største hotell ligger hele 20 av dem på denne gaten, og de har til sammen utrolige 75 000 rom. De har mellom 2500 og 7117 rom per hotell. The Venetian/The Palazzokomplekset er verdens største. Utover disse har Las Vegas et stort utvalg av andre hotell, noen av dem ligger ganske avsides og litt unna The Strip. Vi anbefaler å bo langs The Strip når man er i Las Vegas. Les mer om de ulike hotellalternativene under hotell.

Las Vegas Strip om natten

Tema på hotellene
Gaten strekker seg fra Mandalay Bay i søndre del, til Stratosphere i nordre del. Dette er en spennende gate, og bare det å gå langs den og se på de forskjellige hotellkompleksene er noe man bør gjøre. Noen hotell har egne temaer, hvor for eksempel NewYork NewYork har fått sitt design fra velkjente bygninger i New York. Paris har, som navnet tilsier, tema fra byen Paris. Her finner man blant annet Eiffeltårnet i skala 1:2 og Triumfbuen i skala 2:3. Andre hotell prøver også å stikke seg ut med spesiell utforming.

Severdigheter og shopping
Langs gaten finnes det mange severdigheter og mye å gjøre. En del av hotellene tilbyr gratis forestillinger utendørs, som Bellagios store fonteneshow, en kjent forestilling som vi kan anbefale. Noen hoteller tilbyr berg- og dalbaner. Man kan nok si at det finnes noe for alle, uten overdrivelse. Langs The Strip er det også gode shoppingmuligheter med store kjøpesentre.

Book helikoptertur i Las Vegas her for laveste pris.

Las Vegas Strip English   Las Vegas Strip SE   Las Vegas Strip DK   Las Vegas Strip NO