Rain, Playboy og Moon Club – Palms

Rain, Playboy og Moon er populære nattklubber som alle ligger i Palms sin ene bygning, kalt Fantasy Tower. De får ofte besøk av kjendiser fordi mange av disse bor i suitene på Palms. Klubbene er bra og får ofte mye besøk i helgene. Ofte kan man kjøpe inngang til alle samtidig. Da anbefales det at man starter på Playboy og Moon, og så avslutter kvelden på Rain.

Playboy/Moon Club
Playboy og Moon Club ligger i 52. og 53. etasje, og man kan gå fritt mellom klubbene via en trapp eller heis. Man bør huske på at Moon Club ikke har åpent alle dager som Playboy Club har åpent. Palms ligger litt vest for Las Vegas Strip, hvilket gjør at disse to klubbene har en fin panoramautsikt over Las Vegas Strip. På Moon er det også en terrasse man kan gå ut på.

Playboy Club er verdens eneste Playboyklubb. Her kombinerer man uteliv med høyt casinospill. Klubben er mer som en bar/lounge med mange VIP-bord og litt lavere lydnivå. Hugh Hefner har hjulpet til med designet, og har blant annet fylt toalettveggene med Playboybilder. En hyggelig klubb å prøve før man fortsetter kvelden på Moon Club en etasje opp. Moon Club er en litt mindre nattklubb med plass til cirka 500 personer. Her er det litt mer trykk og man kan uten problem slå seg løs på dansegulvet. Se filmen lengst ned fra Moon.

Rain
Rain er en stor og populær nattklubb på ca 2600 kvm som bare har åpent i helgene. Klubben har i lengre tid vært en av de mest populære, men har i senere tid mistet litt status etter at Wynn/Encore og Aria (CityCenter) åpnet sine nye klubber.

Eventkalender med mer finner man på nattklubbenes hjemmeside (palms.com).

 
Rain Las Vegas
Mer info: Rain – Palms [palms.com]
Moon & Playboy Club Las Vegas
Mer info: Moon – Palms [palms.com]


Video: Moon Club

 

Las Vegas English   Palms nattliv Las Vegas SE   Las Vegas DK   Palm Nachtclubs Las Vegas NL